Pokrenut stečaj u Džervinu iz Knjaževca

Bez autora
Oct 07 2010

Privrdeni sud u Zaječaru, otvorio je stečajni postupak nad akcionarskim društvom "Džervin" iz Knjaževca. Sud je stečaj pokrenuo na osnovu odluke odbora poverilaca, a imovina Džervina ponuđena je u zakup. Budućim zakupcima ponuđen je prostor za prijem i preradu voća, hladnjača i kula za hlađenje, sušare i crpna stanica sa bunarom. Rok za dostavljanje ponuda je 10. oktobar. Problemi u tom nekada uspešnom preduzeću bivše Jugoslavije, datiraju još od neuspešne privatizacije 2001. godine, a nastavljeni su četiri godina kasnije nakon prodaje akcija od strane akcijskog fonda.

Pokrenut stečaj u Džervinu iz KnjaževcaPrivrdeni sud u Zaječaru, otvorio je stečajni postupak nad akcionarskim društvom "Džervin" iz Knjaževca, javili su u sredu lokalni mediji.

Sud je stečaj pokrenuo na osnovu odluke odbora poverilaca, a imovina Džervina ponuđena je u zakup.

Budućim zakupcima ponuđen je prostor za prijem i preradu voća, hladnjača i kula za hlađenje, sušare i crpna stanica sa bunarom. Rok za dostavljanje ponuda je 10. oktobar.

Problemi u tom nekada uspešnom preduzeću bivše Jugoslavije, datiraju još od neuspešne privatizacije 2001. godine, a nastavljeni su četiri godina kasnije nakon prodaje akcija od strane akcijskog fonda.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik